Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οινόφυτα: Έφαγαν, ήπιαν και μετά τον έσφαξαν για ένα κινητό

Οινόφυτα: Έφαγαν, ήπιαν και μετά τον έσφαξαν για ένα κινητό

Στα χέρια της αστυνομίας είναι οι δυο Πακιστανοί, ηλικίας 24 και 27 ετών, που τα ξημερώματα του Σαββάτου μαχαίρωσαν και σκότωσαν έναν 22χρονο ομοεθνή τους, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά και έναν 18χρονο της παρέας.

Ο 18χρονος που δέχθηκε μαχαιριά στην πλάτη, χειρουργήθηκε το νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δράστες του μακελειού, είχαν εξαφανιστεί μετά τη φονική συμπλοκή, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν αν τους εντοπίσουν το βράδυ του Σαββάτου (02.09.2017) στα Οινόφυτα και να τους περάσουν χειροπέδες.

Το φαγοπότι κατέληξε σε τραγωδία

Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε μεταξύ 01:00 με 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.09.2017) στην περιοχή «Τσολακάκη» στα Οινόφυτα μεταξύ μιας 4μελους «παρέας» Πακιστανών.

Η παρέα είχε χωρίσει το βράδυ, όταν ο ένας εξ αυτών διαπίστωσε ότι του λείπει το κινητό. Μαζί με τον φίλο του πήγε στην αποθήκη όπου κοιμόντουσαν οι άλλοι δύο της παρέας τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακολούθησε άγρια συμπλοκή.

Κάπου εκεί βγήκαν τα μαχαίρια… Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουμε έναν νεκρό 22χρονο με τρεις μαχαιριές στην πλάτη και άλλη μία στο πόδι. Την ίδια ώρα, ο 18χρονος φίλος του φέρει σοβαρό τραυματισμό επίσης από μαχαίρι στην πλάτη.

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες γνωρίζοντας για τον έναν ότι πρόκειται για 27χρονο που δούλευε επίσης στην περιοχή και έναν ακόμη φίλο του αγνώστων στοιχείων.

Πηγή: www.lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις