Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Όμηρος” ο βουλευτής Πυθαγόρας Βαρδίκος στην Ικαρία

Το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι γονείς αποφάσισαν να επέμβουν δυναμικά αυτή τη φορά

Έτσι όταν έμαθαν πως στο νησί βρίσκεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος αποφάσισαν να “μπλοκάρουν” το αεροδρόμιο και να τον “εγκλωβίσουν” στην Ικαρία.

Ουσιαστικά ο κ. Βαρδίκος εδώ και αρκετή ώρα βρίσκεται “όμηρος” στο αεροδρόμιο καθώς οι γονείς των μαθητών παραμένουν εκεί, εμποδίζοντας την επιβίβασή του, απαιτώντας να τους δώσει λύση εδώ και τώρα.

Από την πλευρά του ο βουλευτής δηλώνει ότι δεν είναι εφικτό να λυθεί το θέμα στον χώρο του αεροδρομίου και ζητά να τον αφήσουν να φύγει προκειμένου να το συζητήσει με τον αντιπεριφερειάρχη.

Όπως είπε στο newsit η αερολιμενάρχης Ικαρίας. Η πτήση της Ολυμπιακής που ήταν προγραμματισμένη για τις 10:40 έγινε τελικά στις 11:45.

Ο κ. Βαρδίκος δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο. Οι διαμαρτυρόμενοι μπλόκαραν τον βουλευτή στην είσοδο του αεροδρομίου.

Στο σημείο υπάρχουν αστυνομικοί, ωστόσο δεν υπάρχει επέμβαση καθώς ο βουλευτής συζητά με τους γονείς για τη λύση του προβλήματος

Το πρόβλημα τη μεταφορά των μαθητών αφορά σε παλαιότερες οφειλές για τις οποίες δεν έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις.

Οι πολίτες δηλώνουν ότι δεν ανέχονται να ακούσουν και άλλες υποσχέσεις και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε