Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παγκρήτιο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το CretaLive
ΦΩΤΟ από το CretaLive

Άνεργοι, συνταξιούχοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, φοιτητές, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, έξω από τα υπό κατάληψη γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι συγκεντρωμένοι με πανό, σημαίες και συνθήματα κατά του μνημονίου, διαδήλωσαν την αντίθεση τους στα νέα μέτρα, με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε και πάλι την κεντρική πλατεία, ενώ δεν έλειψαν και οι επιθέσεις εναντίον καταστημάτων και ATM τραπεζών.

Την ίδια ώρα, στην πλατεία Κορνάρου έγινε συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ και στη συνέχεια πορεία, που κατέληξε και αυτή στην πλατεία Ελευθερίας, όπου υπήρχε και ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων.

Κατά τη διάρκεια της πορείας και για αρκετή ώρα, το κέντρο της πόλης και η πλατεία Ελευθερίας, όπου έγινε η συγκέντρωση, βυθίσθηκε στο σκοτάδι, λόγω των προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος που παρατάθηκαν χρονικά εξαιτίας και βλάβης που έγινε σε υποσταθμό της ΔΕΗ.

Μέρος συγκεντρωμένων παρέμειναν στην πλατεία μέχρι αργά το βράδυ,
ενώ συνεχίζεται η κατάληψη των γραφείων της Περιφέρειας και υπάρχουν προτάσεις για καταλήψεις, αύριο, δημοσίων κτιρίων και γραφείων βουλευτών.

Δείτε το βίντεο από το CretaLive:

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Με βροχή οι συγκεντρώσεις για τα μέτρα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε