Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Ερμιονίδας λόγω… σκουπιδιών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επιστολή παραίτησης προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, έστειλε σήμερα ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Καμιζής, ο οποίος έκανε λόγο για αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Στην επιστολή αναφέρει ότι «φτάσαμε σήμερα στο σημείο να μην υπάρχει αδειοδοτημένος χώρος εναπόθεσης δεματοποιημένων ή αδεματοποίητων απορριμμάτων, αφού ο μοναδικός αδειοδοτημένος χώρος στη θέση ”Σταυρός Διδύμων” έχει υπερπλήρως κορεσθεί και δεν υπάρχει ούτε τετραγωνική σπιθαμή για την εναπόθεση τους. Ο δε χώρος αυτός δεν διαφέρει σε τίποτα από έναν κοινό ΧΑΔΑ».

Στη συνέχεια, κάνει λόγο για αλλοπρόσαλλες και καταστροφικές επιλογές κα αποφάσεις των δύο πρώην Δήμων Κρανιδίου και Ερμιόνης, ενώ για την Περιφέρεια, αναφέρει ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν υπήρξε αποτελεσματική. Για να συμπληρώσει προς τον Περιφερειάρχη ότι «ουδεμία υπόσχεση προφορική, δημόσια ή γραπτή των υπηρεσιών και δική σας εξεπληρώθη παρά τις επιτακτικές προειδοποιήσεις μου ώστε να μη φτάσουμε στο σημερινό αδιέξοδο».

Διαβάστε ακόμα:

Οργάνωσε ένοπλη ληστεία στο μαγαζί που δούλευε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε