Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Παρατράγουδα” στη συναυλία του Αγάθωνα στην Ξάνθη – Αποχώρησε ο Δήμαρχος

Φωτό από thrakitoday
Φωτό από thrakitoday

Φανερά εκνευρισμένος, από την πολύωρη καθυστέρηση έναρξης της συναυλίας των Koza Mostra και Αγάθωνα, αποχώρησε από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης ο δήμαρχος της πόλης, Μιχάλης Στυλιανίδης.

Η συναυλία που είχε προγραμματιστεί για τη 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε λίγο μετά τις 15.00 με τον δήμαρχο Ξάνθης να εκνευρίζεται, ανεβάζοντας τους τόνους και αποχωρώντας από τον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Παρά το γεγονός πως οι διοργανωτές αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η συναυλία στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, αν και ο καιρός παρέμενε ασταθής, και όχι να μεταφερθεί στο κλειστό δημοτικό αμφιθέατρο, προβλήματα στον ήχο και λεπτομέρειες που δεν είχαν τακτοποιηθεί προκάλεσαν την καθυστέρηση της έναρξης.

Όπως γράφει το thrakitoday το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να δυσφορεί, με τα μέλη του συγκροτήματος να προσπαθούν να διασκεδάσουν το κοινό περιμένοντας να λυθούν τα προβλήματα και να ξεκινήσει η συναυλία.

Ωστόσο από την πλευρά του ο δήμαρχος Ξάνθης βλέποντας την ώρα να περνάει αποφάσισε να αποχωρήσει, ενώ είχε προηγηθεί συζήτηση σε έντονους τόνους με τους υπευθύνους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης:

Βγήκε επιτέλους! ΔΕΙΤΕ το βίντεο κλιπ των Αγάθωνα-KOZA MOSTRA για την Eurovision 2013!

Ανέλαβε να βάλει τον Αγάθωνα… στη θέση του!

Η σκληρή απάντηση του Αγάθωνα στον Ζαφείρη Μελά: “Είναι ένας βρωμόσκυλος και μισός”!

Το παράπονο του Αγάθωνα για τον Λαζόπουλο

Eurovision 2013: Γιατί ο Αγάθωνας δεν θα πάρει την ευλογία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου;

Η απάντηση Αγάθωνα και Koza Mostra στον Παντελή Θαλασσινό

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε