Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πατάτες Νευροκοπίου και στην Κρήτη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απλώνεται και στην Κρήτη το “κίνημα της πατάτας” καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Χανίων, κατέληξε σε συμφωνία με τον συνεταιρισμό Νευροκοπίο…

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης φθάνει στα Χανιά φορτίο με 25 τόνους πατάτας από την περιοχή, που θα διατεθεί αποκλειστικά στα 4.500 μέλη του συλλόγου.

Η τιμή που συμφωνήθηκε είναι 22 λεπτά το κιλό και κάθε πολύτεκνος μπορεί να πάρει μέχρι δύο σακιά πατάτας. Υπολογίζεται ότι το κάθε τσουβάλι θα κοστίζει περίπου 10 ευρώ.

Όπως διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Λειψάκης, ο σύλλογος δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος ενώ στην τιμή που συμφωνήθηκε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, τα έξοδα μεταφοράς, καθώς και τα έξοδα εκφόρτωσης.

Σύμφωνα με τον γραμματέα του συλλόγου Ευτύχη Ανδρουλάκη, ο σύλλογος προχώρησε σε συμφωνία με τον συνεταιρισμό Νευροκοπίου, καθώς αντίστοιχη τιμή δεν βρήκε σε πατάτες που παράγονται στην Κρήτη, ούτε σε άλλες περιοχές.

Από τις 10 το πρωί της Πέμπτης θα αρχίσει η διανομή της πατάτας από τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων, στην οδό Ιωνίας.
Μετά τις γιορτές ο σύλλογος θα προμηθεύσει άλλους 50 τόνους πατάτας στα μέλη του.

Διαβάστε:

Ουρές για ένα τσουβάλι πατάτες στη Λαμία – “Έφυγαν” 54 τόνοι σε λίγες ώρες

Λιβαδειά: 26 τόνους πατάτας Νευροκοπίου μοίρασε το εργατικό κέντρο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε