Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Άγιο είχε το αγοράκι που τραυματίστηκε με μαχαίρι! Χιλιοστά από το συκώτι του το τραύμα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ερωτήματα στα οποία καλείται να δώσει απάντηση ιατροδικαστής, εκφράζουν οι γιατροί που χειρούργησαν το μόλις 2,5 ετών παιδάκι που μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, τραυματισμένο σοβαρά με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα, το αγοράκι αυτοτραυματίστηκε όταν διαφεύγοντας της προσοχής της, βρήκε στην κουζίνα ένα μαχαίρι και με αδέξιους χειρισμούς, το κάρφωσε στην κοιλιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που περιέθαλψαν το παιδί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για το πώς μπόρεσε να καρφώσει ένα μαχαίρι σε βάθος 5 εκατοστών.

Οι γιατροί έχουν βγάλει φωτογραφίες από το χειρουργείο τις οποίες έχουν προσκομίσει στην ιατροδικαστή.

Στο μεταξύ, άγιο είχε το παιδάκι, καθώς το κάρφωμα από το μαχαίρι απείχε μόνο λίγα χιλιοστά από το συκώτι, όπου το χτύπημα θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο.

Σύμφωνα πάντως με τους γιατρους, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Η 20χρονη μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, μετά την σύλληψη της αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα. Επίσης, τις επόμενες ώρες η αστυνομία αναμένεται να πάρει κατάθεση και απο την γιαγιά του ανηλικου.

Πηγή: PatrasTimes

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε