Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Άγριο ξύλο σε καφετέρια για τα μάτια μιας γυναίκας…

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα σχόλιο που έκανε διερχόμενος οδηγός άναψε τα αίματα και για λίγα λεπτά η καφετέρια μετατράπηκε σε ρινγκ…

Για τα μάτια μίας γυναίκας δύο «γεροδεμένοι» έφθασαν στο σημείο να… χτυπιούνται έξω από γνωστή καφετέρια της οδού Μαιζώνος στην Πάτρα!

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες όταν οι δύο άνδρες (οι οποίοι γυμνάζονται στον ίδιο χώρο) βρέθηκαν στο συγκεκριμένο καφέ! Ο ένας ως θαμώνας μαζί με μία γυναίκα και ο άλλος… περαστικός και μάλιστα επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα!

Φαίνεται πως «μήλον της έριδος» ήταν… η γυναίκα που συνόδευε τον επιχειρηματία που έπινε καφέ μαζί της. Ο οδηγός της μηχανής, έκανε κάποιο σχόλιο που άναψε τα αίματα, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να τρέξει και να του επιτεθεί. Για κακή του τύχη όμως, το περιστατικό είδε φίλος του οδηγού που αποφάσισε να βοηθήσει το φίλο του.

Στο συμβάν ενεπλάκη και η γυναίκα, η οποία κατάφερε μερικές γρατσουνιές στο πρόσωπο των «αντιπάλων» του νυν συντρόφου της. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται ο επιχειρηματίας έφυγε από τον καυγά με περισσότερα χτυπήματα από αυτά που δέχθηκε. Ο τσακωμός (με γροθιές, κλωτσιές και άλλα πολλά) συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων αλλά και περαστικών από το καφέ!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε