Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Άγριο ξύλο στο γήπεδο της Παναχαϊκής – Φίλαθλοι επιτέθηκαν στον Κούγια και ξυλοκοπήθηκαν από ”φουσκωτούς”!

Ο Αλέξης Κούγιας φυγαδεύτηκε και γλίτωσε τα χειρότερα – Ξύλο και σε καφετέρια της περιοχής – Δείτε τα δύο συγκλονιστικά βίντεο με τα επεισόδια…

Όλα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο, που έληξε ισόπαλος 1-1. Οπαδοί των γηπεδούχων συγκεντρώθηκαν έξω από τα επίσημα και περίμεναν με άγριες διαθέσεις τον Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με το dete.gr, ο κ.Κούγιας βγήκε από το γήπεδο συνοδευόμενος από σωματοφύλακες.

Σε συνδυασμό με τις προσπάθειες της αστυνομίας κατάφεραν να φυγαδεύσουν τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, αλλά τα επεισόδια δεν είχαν τελειώσει. Οι άνδρες που συνόδευαν τον κύριο Κούγια, γύρισαν σύμφωνα με το dete.gr και άρχισαν να χτυπούν άγρια τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

Όλα αυτά μπροστά σε αστυνομικούς οι οποίοι προστάτεψαν τους συνοδούς του προέδρου και έριξαν δακρυγόνα στους φιλάθλους. Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια…

Λίγη ώρα αργότερα τα επεισόδια επεκτάθηκαν και σε καφετέρια που ανήκει σε πρόεδρο συνδέσμου φιλάθλων της Παναχαϊκής. Σύμφωνα με το dete.gr, τα επεισόδια δημιούργησαν και πάλι ”φουσκωτοί”. Τα έκαναν γυαλιά καρφιά και χτύπησαν ανελέητα τον ιδιοκτήτη. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε