Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: ”Ανατίναξαν” σύνδεσμο του ΠΑΟ – Μια γυναίκα στο νοσοκομείο!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Ακόμα ένα ”τυφλό” χτύπημα σε σύνδεσμο οπαδών, στον αρρωστημένο πόλεμο των χούλιγκαν – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της έκρηξης…

Η ισχυρή έκρηξη στον σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού, που στεγάζεται στην οδό Σαχτούρη, ανάμεσα στις οδούς Κανακάρη και Κορίνθου στο κέντρο της πόλης, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. O εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε και ξύπνησε τους ενοίκους των γύρω πολυκατοικιών και πολλοί έσπευσαν στο σημείο, για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί και αν είχε υποστεί ζημιές κάποιο περιουσιακό τους στοιχείο…
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία, περίπου πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και άλλα πέντε υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Επίσης, έσπασαν οι υαλοπίνακες καταστημάτων και τζάμια από τις εισόδους και τα παράθυρα των γειτονικών σπιτιών.
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Δείτε στο επόμενο βίντεο, την εικόνα που παρουσίαζε η περιοχή, λίγα λεπτά μετά την έκρηξη…

H έκρηξη ακούστηκε στη μισή πόλη σχεδόν, ενώ όπως έγινε γνωστό, μια ηλικιωμένη που διαμένει σε σύνδεσμο δίπλα από τον ”πράσινο” σύνδεσμο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους.
ΦΩΤΟ από dete.gr

H περιοχή έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο και με το πρώτο φως της ημέρας. Δείτε το επόμενο βίντεο…

Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξουν υπολείμματα της βόμβας και τυχόν άλλα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Την ώρα της έκρηξης το κλαμπ ήταν κλειστό. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αφού την ώρα εκείνη δεν περνούσε κανείς από το σημείο. Όλα αυτά 14 μέρες, μετά από μια ανάλογη έκρηξη στο Περιστέρι. Εκεί οι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν, λίγο έλειψε να ανατινάξουν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο… (διαβάστε το σχετικό άρθρο και δείτε το βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού


Επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού


Ηλεία: H ”ανατίναξη” συνδέσμου οπαδών άφησε οργή και φόβο- Δείτε τα βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε