Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Ανήλικο κορίτσι πούλαγε το κορμί του για 5 ευρώ – Αποκαλύψεις που προβληματίζουν!

Πάτρα: Ανήλικο κορίτσι πούλαγε το κορμί του για 5 ευρώ – Αποκαλύψεις που προβληματίζουν!

Το φαινόμενο με ανήλικες ιερόδουλες στην Πάτρα βρίσκεται σε έξαρση. Οι τελευταίες συλλήψεις φωτίζουν το πρόβλημα ακόμα περισσότερο…

Πιάτσα μέρα μεσημέρι σε σοκάκια της Πάτρας έκανε ένα ανήλικο κορίτσι, αντί του ποσού των πέντε ευρώ! Η 16χρονη συνελήφθη μαζί με μια 23χρονη να κάνουν «πεζοδρόμιο» από αστυνομικό, ο οποίος εμφανίστηκε ως πελάτης. Ο άνδρας της Ασφάλειας πλησίασε τις κοπέλες, που περπατούσαν αργά αργά στο πεζοδρόμιο ψάχνοντας για πελατεία και προσποιήθηκε τον ενδιαφερόμενο.

Εκείνες «τσίμπησαν» και του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά αντί του χρηματικού ποσού των πέντε ευρώ. Όμως αντί για συνεύρεση, κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα. Από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 23χρονης και του 16χρονου κοριτσιού για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα, δυστυχώς, το φαινόμενο με ανήλικες ιερόδουλες βρίσκεται σε έξαρση. Τα κορίτσια «ψαρεύουν» πελάτες -κυρίως ηλικιωμένους- για να τους ικανοποιήσουν ακόμη και για 5 ευρώ.

Στην πλειονότητά τους είναι Ρομά, οι οποίες ξεκινούν να «εργάζονται» από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, γνωρίζοντας ότι έχουν ιδιαίτερη πέραση στις μεγαλύτερες ηλικίες. Οι συζητήσεις γίνονται σε δημόσια θέα, όμως η συνάντηση κανονίζεται κάπου απόμερα. Οι ερωτικές υπηρεσίες των κοριτσιών ξεκινούν από τα 5 ευρώ και, ανάλογα με το τι προσφέρουν, φτάνουν έως τα 10 ευρώ!

Πηγή: espressonews.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις