Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Δύο νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα – Οι εικόνες της διπλής τραγωδίας – Σκοτώθηκαν άντρας και γυναίκα [vid, pics]

Πάτρα

Τα τροχαία δυστυχήματα συγκλονίζουν την Πάτρα. Σκληρές εικόνες στα σημεία που η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα…

Δυο νεκροί, ένας 62χρονος άνδρας και μια γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων για την ώρα, είναι ο τραγικός απολογισμός στα δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας στην περιοχή των Καμινίων στην Πάτρα. Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 19.00 χθες το απόγευμα στην Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων, όταν συγκρούστηκαν δυο οχήματα.

Το πρώτο όχημα, ένα ΙΧ, οδηγούσε άνδρας που είχε γεννηθεί το 1955 και το δεύτερο, ένα φορτηγό, άνδρας γεννημένος το 1988. Από τη σύγκρουση το ΙΧ εκσφενδονίστηκε σε παρακείμενο τοίχο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ο 62χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και κατάληξε.

Εικόνες από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος

Πάτρα Πάτρα

Το θύμα επέστρεφε σπίτι

Ο 62χρονος από την Αμαλιάδα, επέστρεφε σπίτι του απο την Πάτρα όταν συνέβη το δυστύχημα. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή δεν απέφεραν καρπούς.

Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ, αυτή τη φορά στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων, όπου συγκρούστηκαν δυο οχήματα. Από τη σύγκρουση μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες, ενώ άλλα δυο άτομα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Πάτρα Πάτρα

Πηγή: patrastimes.gr, thebest.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις