Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Έδερνε για ώρες τον πελάτη του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο λόγος για έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ από την Οβρυά της Πάτρας, που κλείδωσε μέσα στο μαγαζί και χτυπούσε για ώρες έναν άτυχο πελάτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πελάτης που έπαιζε ΚΙΝΟ και αφού είχε ήδη χάσει και πληρώσει 600 ευρώ, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να συνεχίσει να παίζει και να τον πληρώσει συνολικά στο τέλος.

Σύμφωνα με το thebest.gr, όταν το χρέος έφτασε τα 1700 ευρώ, ο πελάτης αρνήθηκε να καταβάλει τα οφειλόμενα και ισχυρίστηκε ότι χρωστούσε μόνο τα μισα…

Μετά από λογομαχία ο παίκτης ζήτησε χρόνο προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα και μαζί με τον πράκτορα πήγαν οδικώς σε δύο μαγαζιά γνωστών του προκειμένου να ζητήσει δανεικά.

Ο παίκτης που δεν κατάφερε να μαζέψει τα χρεωστούμενα επέστρεψε μαζί με τον ιδιοκτήτη στο πρακτορείο, όπου ο τελευταίος σε έξαλλη κατάσταση τον κλείδωσε και μαζί με άλλους τρεις άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα.

Μετά από ώρες και αφού χρειάστηκε να μεσολαβήσουν οι γονείς του παίκτη πείστηκε να τον ελευθερώσει με τη δέσμευση ότι θα του καταβληθούν  τα χρήματα.

Ο ιδιοκτήτες μετά από την καταγγελία συνελήφθη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε