Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Έβριζαν στο δημοτικό συμβούλιο μπροστά σε μικρά παιδιά!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Στη συνεδρίαση ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, από κατοίκους της Ξερόλακκας και μάλιστα μπροστά σε μικρά παιδιά – Ένα από αυτά σήκωσε ένα χαρτί που έγραφε ”ντροπή”…

Στιγμές έντασης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τους κατοίκους της Ξερόλακκας να ζητούν λύση εδώ και τώρα. Στη συνεδρίαση ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, από κατοίκους της Ξερόλακκας, όπως «μπου….», ενώ υπήρξαν και απειλές πως… οι κάτοικοι θα ανέβουν πάνω στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου.

Όλα αυτά μπροστά σε μικρά παιδιά. Μάλιστα, ένα μικρό κορίτσι σήκωσε όπως βλέπετε ένα χαρτί με τη λέξη «ντροπή»!

Στη συνεδρίαση ήταν παρών τόσο ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Τάσος Αποστολόπουλος, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Και οι δύο ενημέρωσαν το Σώμα πως θα έπρεπε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την κατασκευή του εργοστασίου απορριμμάτων.

Κάποια στιγμή ο δήμαρχος απουσίασε, το λόγο έλαβε ο κ. Κατσικόπουλος, ο οποίος του είπε: «Μπορεί να πηγαίνετε τουαλέτα, αλλά ελάτε κι εδώ να πείτε στους κατοίκους τι θα γίνει». Η αντιπολίτευση εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον της δημοτικής Αρχής για κωλυσιεργία, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Λοτσάρης υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα κωλυσιεργίας, αφού δεν είχε καμία αρμοδιότητα προώθησης των διαδικασιών του εργοστασίου.

Στο τέλος, στο Σώμα ήρθε προς ψηφοφορία παλαιότερη δέσμευση του δημάρχου, για κλείσιμο της Ξερόλακκας στις 31 Δεκεμβρίου του 2011. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρης Κατσικόπουλος δήλωσε πως θα απέχει της ψηφοφορίας, αφού ο δήμαρχος προεκλογικά είχε δεσμευτεί για κλείσιμο της Ξερόλακκας την 1η Ιανουαρίου 2011 και με αυτήν τη δέσμευση κέρδισε τις εκλογές. Το Σώμα υπερψήφισε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε