Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Φέσωσε με 400.000 ευρώ τον προποτζή και μετά… “έκανε τον Κινέζο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με το τεράστιο αυτό χρέος στην πλάτη του, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου δεν άντεξε και έκλεισε το μαγαζί του!

Ο άνθρωπος που έπαιξε τόσα λεφτά στο Στοίχημα – χωρίς να τα πληρώνει- είναι σύμφωνα με το Dete.gr γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, έχει καταθέσει και αγωγή εναντίον του, διεκδικώντας… 400.000 ευρώ από οφειλές που έχει ο έμπορος, ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν τζογαδόρος αλλά δεν του άρεσε να πληρώνει.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην αγωγή και αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Κόσμος”, ο έμπορος είχε φιλική σχέση με τον πράκτορα ΠΡΟΠΟ και έστελνε τις εντολές για στοίχημα… μέσω φαξ!

Έπαιζε αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά μόνο που δεν τα έδινε! Προφανώς, στην αρχή πλήρωνε τους λογαριασμούς του (μέχρι να αποκτήσει οικειότητα), αλλά στη συνέχεια δεν έδινε ούτε… ένα ευρώ!
Το πώς ο πράκτορας άφησε την οφειλή να πάρει τόσο μεγάλη διάσταση (400.000 ευρώ) δεν έχει ξεκαθαρίσει, φαίνεται όμως ότι ο έμπορος του είχε υποσχεθεί… λαγούς με πετραχήλια!

Ο πράκτορας έφθασε σε σημείο να κλείσει το πρακτορείο του, αφού δεν μπορούσε να πληρώσει στον ΟΠΑΠ… τα χρέη του εμπόρου!
Πριν από μήνες θέλησε να προχωρήσει σε διακανονισμό εξόφλησης, ο ΟΠΑΠ όμως του ζητούσε… 1.835 ευρώ μηνιαίως, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η διαδικασία ρύθμισης του χρέους.
Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου δήλωσε πως αδυνατεί να τα βγάλει πέρα (λόγω και της κρίσης έχουν μειωθεί οι τζίροι και στα πρακτορεία ΟΠΑΠ) και αντιπρότεινε το ποσό των 800 ευρώ. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν έχει λάβει απάντηση!

Μάλιστα, στο κείμενο της επιστολής προς τον Οργανισμό αναφέρεται και στην περίπτωση του πελάτη του.
Πράκτορας και έμπορος θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια, αφού η αγωγή σύντομα πρόκειται να εκδικαστεί…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε