Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Η 60χρονη αντί για συντροφιά βρήκε… το διάολό της!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Μία 60χρονη γυναίκα από την Πάτρα βρήκε κυριολεκτικά τον μπελά της, από τη στιγμή που αποφάσισε να βάλει μικρή αγγελία στη στήλη των προσωπικών και με τον τρόπο αυτό, να αναζητήσει έναν σύντροφο για να καλύψει τη μοναξιά της.

Όλα αυτά διότι εκτός από τον αριθμό του τηλεφώνου της, έδωσε και μια ηλεκτρονική διεύθυνση έτσι ώστε να επικοινωνήσουν μαζί της οι ενδιαφερόμενοι και μέσω του email να της στείλουν κάποια φωτογραφία τους για να εγκρίνει ή να απορρίψει την πρόταση, εφόσον η εξωτερική εμφάνιση παίζει για την ίδια πρωτεύοντα ρόλο (όπως αναφέρει στην αγγελία της).

Σύμφωνα με το dete.gr, ένας νεαρός, ο οποίος δήλωσε φοιτητής, άρχισε να γίνεται πραγματικός εφιάλτης για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Στην αρχή της έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα χωρίς φωτογραφία, αποκαλύπτοντας εξ αρχής ότι ήταν νεαρός και όχι γύρω στα 60, όπως η ίδια ζητούσε, αλλά λέγοντάς της πως ήταν αρκετά ώριμος και αναζητούσε κι εκείνος μια ώριμη γυναίκα για… συντροφιά!

Βλέποντας ότι ήταν αρκετά ευγενικός, η 60χρονη μπήκε στον κόπο να του απαντήσει για να του εξηγήσει όμως ότι δεν ενδιαφερόταν αφού επιζητούσε όχι απλή συντροφιά αλλά μία περίπτωση που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρότερο για το υπόλοιπο της ζωής της.

Ο νεαρός επέμεινε αλλά πιο πρόστυχα και προκλητικά. Άρχισε να της στέλνει γυμνές φωτογραφίες του, χωρίς να αποκαλύπτεται όμως το πρόσωπό του, ενώ της έγραφε ολόκληρα κατεβατά στα μηνύματά του, με άκρως σεξουαλικό περιεχόμενο! Η ίδια του απάντησε δύο φορές ζητώντας του να σταματήσει να στέλνει τέτοιο άσεμνο υλικό. Επίσης, κάθε προσπάθειά της να εντοπίσει τον συγκεκριμένο απέβη άκαρπη, καθώς ο νεαρός είχε δημιουργήσει μία ηλεκτρονική διεύθυνση με ψεύτικα στοιχεία μόνο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Η 60χρονη απευθύνθηκε σε γνωστό της, στις διωκτικές αρχές και το θέμα παραπέμπεται στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της Αθήνας, με την ελπίδα ότι ίσως να εντοπιστεί ο δράστης των ενοχλητικών και προσβλητικών μηνυμάτων…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε