Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Η Ιχθυόσκαλα στις φλόγες – Δείτε φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Η φημολογία πως μέσα στο αλιευτικό που λαμπάδιασε βρίσκονταν φιάλες προπανίου προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση…

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ (24-09-2012) λίγο μετά τις 22.30 όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο αλιευτικό σκάφος «Άγιος Νικόλαος» που βρισκόταν αγκυροβολημένο μπροστά από το κεντρικό κτίριο της Ιχθυόσκαλας Πατρών.

Άμεσα το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πήρε «φωτιά» από τις κλήσεις των υπευθύνων και στο σημείο έφθασαν τρία οχήματα με δέκα άνδρες προκειμένου να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο τις φλόγες. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, από θαλάσσης στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχε πλωτό πυροσβεστικό σκάφος καθώς και ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τυχόν τραυματισμό.

Παράλληλα αποκλείστηκε ο χώρος και απομακρύνθηκαν όσοι βρίσκονταν στο σημείο, καθώς υπήρξε η πληροφορία πως στο εσωτερικό του αλιευτικού βρίσκονταν φιάλες  προπανίου και υπήρχε το ενδεχόμενο να σημειωθεί κάποια έκρηξη με απρόσμενα αποτελέσματα.

Τελικά μετά την επιχείρηση της Πυροσβεστικής, οι φλόγες περιορίστηκαν δίχως, ευτυχώς να δημιουργηθεί κάτι χειρότερο. Δείτε το βίντεο…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Ισόβια στο δολοφόνο του πυροσβέστη

Βοιωτία: Χτύπησαν με κοντάκι πιστολιού τον ιδιοκτήτη και τον λήστεψαν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε