Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πάτρα: Η οικιακή βοηθός ”καθάρισε” το γάμο – Τους έπιασαν στα πράσα!

ΦΩΤΟ από dete.gr

Η παράνομη σχέση του συζύγου με την οικιακή βοηθό ”ξεσκεπάστηκε” και οι σκηνές που ακολούθησαν έκαναν το ζευγάρι πρώτο θέμα συζήτησης στη γειτονιά…

H νεαρή Αλβανίδα όχι απλώς καθάριζε το σπίτι, αλλά ικανοποιούσε και τις κρυφές επιθυμίες του συζύγου όταν η γυναίκα του έφευγε για να πάει στη δουλειά!

Μόνο που η σύζυγος δεν ήταν αφελής. Έστω και καθυστερημένα υποπτεύθηκε τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της και πριν από μερικά πρωινά αποφάσισε να κάνει ότι φεύγει για τη δουλειά της αλλά μετά από μισή ώρα να γυρίσει αιφνιδιαστικά στο σπίτι.

Έτσι έπιασε επ’ αυτοφώρω τον άνδρα της με την αλλοδαπή πάνω στο κρεβάτι! Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα (19-03-2012) στην πλατεία Όλγας και φυσικά άκουσε τη σύζυγο όλη η πολυκατοικία!

Την ίδια ώρα, ο άνδρας της την εκλιπαρούσε να τον συγχωρέσει και το θέμα αποτέλεσε αμέσως αντικείμενο διαπραγμάτευσης και για τους ενοίκους διπλανών διαμερισμάτων οι οποίοι μοιράστηκαν στους μεν που πήραν το μέρος της συζύγου και στους δε που προσπαθούσαν να πείσουν την απατημένη να συγχωρέσει τον άνδρα της. Τελικά όμως την επομένη το ζευγάρι ξεκίνησε διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε