Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: “Κουφάλα νεκροθάφτη” – Η αντίδραση του πυροσβέστη που τραυματίστηκε από πτώση βράχου [pics]

Πάτρα: “Κουφάλα νεκροθάφτη” – Η αντίδραση του πυροσβέστη που τραυματίστηκε από πτώση βράχου [pics]

Ο πυροσβέστης Γιώργος Καρυώτης παραμένει στο νοσοκομείο. Με ένα δημοσιο μήνυμα από τα social media…

ευχαρίστησε τους φίλους του για τα μηνύματα συμπαράστασης ο πυροσβέστης Γιώργος Καρυώτης που τραυματίστηκε όταν καταπλακώθηκε από βράχο σε επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς στην Ηλεία την περασμένη Τρίτη.  Μέσα από την Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας όπου διακομιστηκε, καθησυχάζει τους φίλους του για την κατάσταση της υγείας του.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΖΩ ΒΑΖΟΝΤΑΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ…

Gepostet von Giorgos Kariotis am Mittwoch, 23. August 2017

Ο νεαρός πυροσβέστης ήταν τυχερός γιατί σε σχέση με τον όγκο του βράχου τα τραύματά του είναι σχετικά ελαφρά. Ο πυροσβέστης ανασύρθηκε από τη χαράδρα από τους συναδέλφους του και με ασθενοφόρο διακομίστηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά από επιχείρηση τους κατάφεραν να τον ανεβάσουν από τη χαράδρα και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διακόμισαν στο ΠΓΝΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

O Γεώργιος Καριώτης που υπηρετεί στο πεζοπόρο της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. διεκομίσθηκε από το νοσοκομείο του Πύργου στο γενικό νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας για να τον εξετάσει νευροχειρουργός. Όπως όλα έδειξαν από νευρολογικής άποψης είναι μια χαρά και δεν έχει υποστεί κάποια εσωτερική κάκωση. Έχει εξωτερικές κακώσεις στο πρόσωπό του από την πτώση του βράχου, που σύμφωνα με τους γιατρούς θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση μετά από θεραπεία που θα του δοθεί.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις