Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Μαχαίρωσαν τη γυναίκα αστυνομικού σε στέκι ναρκωμανών!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Η άτυχη γυναίκα που περνούσε από το σημείο, διαπληκτίστηκε με ένα από τα άτομα που βρίσκονταν στην πλατεία και γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν…

H κατάσταση με τη διακίνηση ναρκωτικών στην πλατεία Όλγας είναι δραματική. Η πλατεία όπως πολλές φορές έχουν καταγγείλει κάτοικοι και επιχειρηματίες μετατρέπεται σε “γκέτο” παρανόμων.

Το ζήτημα επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τον τραυματισμό μιας γυναίκας, συζύγου εν ενεργεία αστυνομικού, που μαχαιρώθηκε στο πόδι, στο σημείο που συγκεντρώνονται οι χρήστες στην πλατεία Όλγας, σύμφωνα με την εφημερίδα “Κόσμος της Πάτρας”.

Η γυναίκα διαπληκτίστηκε στο σημείο με κάποιον και μαχαιρώθηκε. Σύμφωνα με το thebest.gr, μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκοκομείου του Ρίου. Κάτοικοι της περιοχής έχουν επισημάνει την επικινδυνότητα στην πλατεία Όλγας, ενώ έχει καταγγελθεί ότι γίνεται χρήση ηρωίνης ακόμα και μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

Όλα αυτά λίγο μετά τις εφιαλτικές αποκαλύψεις της εκπροσώπου του «18 ΑΝΩ» Κατερίνας Μάτσα, στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη:Έπεσαν σε άντρα που χαροπάλευε ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε