Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Αβράμης – Συγκλονίζει ο αδελφός του

ποδοσφαιριστής

Σοκ στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πάτρας. Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Αβράμης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Πάτραι, ανέβασε πυρετό περασμένη την Πέμπτη. Το Σάββατο μετέβη στο νοσοκομείο, καθώς ο πυρετός επέμενε, χωρίς ωστόσο να διαγνωστεί κάτι σοβαρό.

Με τον πυρετό να επιμένει, ο Σπύρος Αβράμης πήγε ξανά στο ΠΠΝΠ, όπου οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και του είπαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ωστόσο το πρωί της Δευτέρας, η υγεία του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΠ, όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση, με το πρώτο 48ωρο να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο.

«Δώστα όλα παιχταρά μου! Είσαι γεννημένος νικητής»

Συγκλονίζει το μήνυμα του αδερφού του, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο:

«Παιχταρά μου όμορφε, πάντα σε θαύμαζα γιατί έχεις τόσο ταλέντο και τόσο πείσμα που όποιον αγώνα γούσταρες τον έπαιρνες για πάρτη σου. Μόνος σου. Τώρα καλείσαι να δώσεις τον πιο μεγάλο σου αγώνα, εδώ στο Ρίο, στην ΜΕΘ, και είμαστε όλοι απέξω και σε χειροκροτάμε γιατί κάνεις καλό παιχνίδι. Οι γιατροί μας λένε πως είσαι Τεράστιος Παίχτης! Δωστα όλα παιχταρά μου, είναι δικός σου ο αγώνας! Και φέρε ακόμα ένα μετάλλιο σπίτι, που μας έχεις φέρει τόσα. Γιατί είσαι γεννημένος Νικητής. Πρωταθλητής! Όλες οι προσευχές μας μαζί σου Αδερφέ μου. Πάρε αυτόν τον αγώνα και γέμισε μας χαρά! Σ’αγαπαω Αδερφε μου.»

πηγή: patrastimes

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις