Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Μπήκε για να πιάσει τους κλέφτες και βρήκε σημείωμα του πατέρα του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πήγε στο πρώην εργοστάσιο του Λαδόπουλου για να ασκήσει τα αστυνομικά του καθήκοντα κι έμελλε να ζήσει μια από τις πιο… συγκινητικές στιγμές της επαγγελματικής του πορείας

Ο λόγος για τον υποδιοικητή της Ασφάλειας Πατρών Βασίλη Παπανικολάου, ο οποίος, την προηγούμενη Πέμπτη μπήκε στο χώρο του πρώην εργοστασίου. Ο δήμος είχε ζητήσει από την αστυνομία τη συνδρομή της προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες των κλοπών χαλκού.

Ο υποδιοικητής, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Κόσμος της Πάτρας”, μαζί με άλλους αστυνομικούς πήγε στο χώρο. Όταν υπάλληλοι του δήμου ανέλαβαν να του δείξουν τον χώρο, είπε ότι τον γνώριζε, καθώς εκεί εργαζόταν ο πατέρας του και συνήθιζε να του κάνει παρέα, όταν ήταν μικρός.

Ο ένας από τους δύο υπαλλήλους, είχε παρατηρήσει μια χειρόγραφη σημείωση στον τοίχο και ακούγοντας τον υποδιοικητή, του ζήτησε να τον ακολουθήσει. Τον έβαλε σε ένα από τα κτίρια και του έδειξε μια κολόνα.  Στο πάνω μέρος της υπήρχε η σημείωση που έγραφε: “Βασίλειος Παπανικολάου, 27/05/2012.”

Όπως είπε συγκινημένος ο υποδιοικητής, ήταν η ημερομηνία που ο πατέρας του είχε πιάσει δουλειά πρώτη μέρα στο εργοστάσιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Τρομακτική η αύξηση της ανεργίας-Σε 5 χρόνια εκτοξεύτηκε κατά 680%!

Πάτρα:Έχασε τον έλεγχο της βέσπας και κατέληξε μέσα σε καφετέρια – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε