Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: Μπλόκο στο Δημοτικό Συμβούλιο και απoδοκιμασίες για τον Δήμαρχο από τους εργαζόμενους του Δήμου

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων “μπλόκαραν” από νωρίς την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, απαγορεύοντας την είσοδο στον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους…

Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, έκαναν σαφές πως δεν θα επιτρέψουν συνεδρίαση, στην οποία θα υπήρχε θέμα δημιουργίας εργοστασίου επεξεργασίας απορριμάτων με την συμμετοχή ιδιώτη.

Όταν έφτασε στο χώρο ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο οποίος τελικά έφυγε εν μέσω ειρωνικών χειροκροτημάτων και γιουχαρισμάτων,
λέγοντας ότι πήγε με πρόθεση να μιλήσει με τους εγαζόμενους, αλλά αυτοί δεν του έδωσαν το λόγο και τον χαρακτήρισαν ανεπιθύμητο.

Αποχωρώντας από το χώρο έκανε δήλωση και ουσιαστικά έρριξε το μπαλάκι στους εργαζόμενους, λέγοντας πως δεν αφήνουν το Δημοτικό Συμβούλιο να λειτουργήσει και ότι αν χαθεί η χρηματοδότηση για το εργοστάσιο Φλόκα θα έχουν την ευθύνη εκείνοι.

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Ευθύνες και στην αντιπολίτευση επέρριψε ο Ι. Δημαράς

Εκτός από τους εργαζόμενους, το «μπαλάκι» των ευθυνών πήρε… και την αντιπολίτευση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά.
Είπε πως θα λογοδοτήσουν στους πολίτες, αν χαθεί η χρηματοδότηση για το εργοστάσιο, καθώς κάποιοι “χαϊδεύουν τα αφτιά” των εργαζομένων.

Δείτε βίντεο από το PatrasTimes:

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: “Πιάστε μας! Χρωστάμε στο Δημόσιο”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε