Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Ο ταξιτζής παρακολουθούσε ”τσόντα” μπροστά στην πελάτισσα – Χαμός στην πιάτσα!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Η γυναίκα που είχε μαζί και το παιδί της, βγήκε από το ταξί άρον άρον – Συνάδελφοι του ταξιτζή που έβλεπε την ταινία πορνό επιχείρησαν να τον λιντσάρουν…

Mόνο ξύλο δεν έπεσε πριν από μερικές ημέρες στην πιάτσα ταξί στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου όταν διαπιστώθηκε πως οδηγός… έβλεπε ταινία πορνό στην μικρή τηλεόραση που υπήρχε μέσα στο όχημά του!

Όλα συνέβησαν μεσημβρινές ώρες, όμως για κακή τύχη του «θερμόαιμου» οδηγού, η ενέργειά του έγινε αντιληπτή από συναδέλφους του και τα αίματα άναψαν, αφού δεν ήθελαν να δυσφημιστεί το επάγγελμά τους από μία μεμονωμένη ενέργεια συναδέλφου τους!

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα μαζί με ένα παιδί επιβιβάστηκαν στο ταξί, είδαν τι συνέβαινε και έφυγαν άρον άρον για να επιβιβαστούν σε άλλο όχημα. Ο οδηγός εκνευρίστηκε που συνάδελφός του, του άρπαξε την κούρσα και προκλήθηκε επεισόδιο.

Κάποιοι οδηγοί ταξί του συνέστησαν… να μεταβεί σε άλλον χώρο αν θέλει να βλέπει πορνοταινίες μέσα στο αυτοκίνητό του. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ένταση και πως… μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν οι οδηγοί. Ένας μάλιστα εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να κληθεί η αστυνομία για να «συνετίσει» τον ξαναμμένο οδηγό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ρόδος: Εισαγγελέας για τον θάνατο νεαρού πατέρα – Του έδωσαν εξιτήριο και πέθανε!

Αχαϊα: Καταδικάστηκε ο Σύριος που λήστευε και έστηνε ενέδρες σε γυναίκες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε