Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Οι δραματικές ιστορίες ανθρώπων που κλαίνε για το γάλα των παιδιών τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονιστική η μαρτυρία του προέδρου του εργατικού κέντρου της πόλης, για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων…

Η δυσκολία της επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πλέον πολλά νοικοκυριά στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή είναι τόσο εκτεταμένη που ζητείται βοήθεια από όποιον μπορεί θεωρητικά τουλάχιστον να βοηθήσει. «Γονείς που έχουν να δώσουν μέρες γάλα στα παιδιά τους, άνθρωποι που απειλούνται με έξωση, που ζουν  χωρίς νερό και ρεύμα.

Αυτά τα περιστατικά συναντά συχνά πυκνά και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Γιάννης Σουβαλιώτης. Όπως αναφέρει στο thebest.gr. «καθημερινά έρχονται άνθρωποι που απολύονται, που ξαφνικά βρήκαν την πόρτα της επιχείρησης κλειστή για να μας περιγράψουν το δράμα τους…

Άνθρωποι που κινδυνεύουν με έξωση, που δεν έχουν ρεύμα, ούτε νερό». Και το πρόβλημα δε σταματά εδώ. «Έχουν έρθει άνθρωποι που μου έχουν πει ότι έχουν αν δώσουν γάλα στα παιδιά τους μιας βδομάδα ακόμα και ένα μήνα. Μιλάμε για την πλήρη εξαθλίωση.

Επίσης σε δύσκολη θέση δε βρίσκονται μόνο τα νέα ζευγάρια που έχουν παιδιά και έχουν χάσει τη δουλειά τους, αλλά και οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορούν, ούτε να βγουν στη σύνταξη, ούτε να βρουν μεροκάματα, για το οποίο παρακαλάνε προκειμένου να το βρουν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Οι Έλληνες λαθρομετανάστες της Αυστραλίας-Νηστικοί, άστεγοι και χωρίς ρούχα!

Χανιά:Η συγκλονιστική ιστορία 12χρονου παιδιού -Ζήτησε να μπει σε ίδρυμα γιατί δεν άντεχε την κακοποίηση!


Πάτρα: Οι καφετέριες απεργούν και μοιράζουν στους πολίτες δωρεάν πολίτες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε