Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Παπάς έκλεισε τις εκκλησίες και πήγε διακοπές!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεκάδες πιστοί τριγυρνούσαν… επί δύο ώρες από εκκλησία σε εκκλησία, αλλά παπά… δεν έβρισκαν!

Πού είχε χαθεί; Όπως ειπώθηκε είχε μεταβεί στην Κέρκυρα για διακοπές! Πρόκειται για ιερέα, που έχει στην ευθύνη του δύο ιερούς ναούς (μία ενορία με δύο εκκλησίες)! Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι πιστοί, οι εκκλησίες λειτουργούν… εκ περιτροπής (τη μία Κυριακή η μία και την επόμενη η άλλη)! Την προπερασμένη Κυριακή οι πιστοί κατευθύνθηκαν στον εφημερεύοντα ιερό ναό για να εκκλησιαστούν, αλλά βρήκαν τις πόρτες κλειστές!

Οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν, κάποιοι έφθασαν στο σημείο να πιστεύουν πως… έκαναν λάθος! Πολλοί αποφάσισαν να μεταβούν με τα πόδια… στην άλλη εκκλησία! Μόνο που και εκεί αντίκρισαν την ίδια εικόνα! Ο ιερός ναός ήταν κλειστός!

Δεν είχαν ειδοποιηθεί ούτε οι επίτροποι για την απουσία του ιερέα! Οι πιστοί δεν εκκλησιάστηκαν, όμως όχι μόνο εκνευρίστηκαν, αλλά… έψαξαν το θέμα σε βάθος! Ανακάλυψαν πως ο ιερέας έκανε διακοπές στην Κέρκυρα! «Δεν μας δίνει αναφορά και ούτε μάθαμε ποια δικαιολογία χρησιμοποίησε σε όσους τον ρώτησαν», είπαν σε τοπική εφημερίδα κάτοικοι της περιοχής.

Ο παπάς επέστρεψε από τις διακοπές του και την προηγούμενη Κυριακή τέλεσε κανονικά την Θεία Λειτουργία, χωρίς να αποκαλύψει που έκανε τις διακοπές του…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε