Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: “Περίεργη” ταυτόχρονη βλάβη σε δύο αξονικούς – Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο οι ασθενείς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η… ταυτόχρονη βλάβη έγινε στο Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας και του ΠΠΝ του Ρίου στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το περιστατικό είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας με πρωτοβουλία της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαϊας.

Όπως αναφέρει η ΕΙΝΑ σε σχετικά ανακοίνωση “Την Τρίτη 31/7, στην εφημερία του Αγ. Ανδρέα, έπαθε βλάβη και βγήκε εκτός λειτουργίας ο Αξονικός Τομογράφος. Κατά σύμπτωση, βγήκε προσωρινά εκτός λειτουργίας και το αντίστοιχο μηχάνημα του Παν/κού Νοσοκομείου για κάποιες ώρες.
Στην πίεση να εξυπηρετηθούν επείγοντα περιστατικά της εφημερίας, αντί να ενεργοποιηθεί ο υπάρχων μηχανισμός που μπορεί να «επιστρατεύσει» το τρίτο μηχάνημα (αυτό του Καραμανδανείου που λειτουργεί μόνο μέχρι το μεσημέρι λόγω έλλειψης προσωπικού), επιλέχθηκε η παραπομπή των περιστατικών στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο”.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, στο PatrasTimes, με προφορικές εντολές της Διευθύντριας του Ακτινολογικού Τμήματος του «Αγ. Ανδρέα», η οποία επικαλέστηκε εντολή του ΔΥΠΕάρχη κου Δ. Κατσικόπουλου,
δυο γιατροί που εφημέρευαν στο τμήμα, εστάλησαν στο ιδιωτικό θεραπευτήριο από τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…προς συνοδεία των περιστατικών.

Ανάμεσα στα ερωτήματα που βάζει η Ένωση Νοσοκομειωκών Γιατρών Αχαΐας, είναι το ποιος θα καλύψει τελικά, τη δαπάνη των εξετάσεων…

Διαβάστε ακόμα:

Προς παραίτηση ο Δήμαρχος Τρικκαίων γιατί… λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε