Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Πλήρωναν τους λογαριασμούς αλλά τα χρήματα δεν κατέληγαν εκεί που πίστευαν…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι καταναλωτές που επέλεγαν το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ με τις γυναίκες ιδιοκτήτριες στην Πάτρα, έμαθαν έκπληκτοι όλα όσα συνέβαιναν με τα χρήματα που έδιναν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους…

Οι καταναλωτές πλήρωναν στο πρακτορείο τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ, αλλά οι πράκτορες δεν απέδιδαν τα χρήματα στη Δημοτική Επιχείρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οφειλή του πρακτορείου προς τη ΔΕΥΑΠ ξεπερνά τις 46.000 ευρώ κι εντοπίστηκε πρόσφατα.

Το θέμα συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο κι αποφασίστηκε να κινηθούν με ένδικα μέσα. Μάλιστα οι ιδιοκτήτριες του πρακτορείου φέρονται να έχουν αποδεχτεί την οφειλή στη ΔΕΥΑΠ, να έχουν παρουσιάσει τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζουν ότι προέκυψε το χρέος και να ζητούν διακανονισμό.

Ωστόσο θα ακολουθηθεί η νομική οδός. Αυτό αποφάσισε το ΔΣ της ΔΕΥΑΠ. Να σημειωθεί ότι οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΠ και πελάτες του πρακτορείου είναι κατοχυρωμένοι καθώς το σύστημα εξόφλησης λογαριασμών τους ενημερώνεται αυτόματα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, το πρόβλημα υπάρχει στην ενημέρωση της ΔΕΥΑΠ για την απόδοση των χρημάτων από το πρακτορείο, η οποία γίνεται χειροκίνητα, ενώ την ίδια ώρα το προσωπικό της υπηρεσίας έχει μειωθεί λόγω μαζικών συνταξιοδοτήσεων.

Ο νομοθέτης δεν επιτρέπει προσλήψεις και η ΔΕΥΑΠ προσανατολίζεται στην εφαρμογή συστήματος που θα ελέγχει ηλεκτρονικά τους συνεργαζόμενους πράκτορες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λασίθι: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και βρήκε νεκρό, τον σύζυγό της!

Πάτρα: ”Σάπισαν” στο ξύλο αστυνομικό, μέσα σε κεντρικό μπαρ!

Ρέθυμνο: Ο αγρότης στα Ζωνιανά, έκανε το λάθος να κλαδέψει τη μουριά ενός δολοφόνου…

Κρήτη: Η ”αγνοούμενη” μητέρα το είχε σκάσει στην Ρουμανία με την κορούλα της!

Θεσπρωτία: Τρομακτική βόλτα για ιδιοκτήτη σκύλου – Έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων!

Μυτιλήνη: Του έκοψαν τη σύνταξη και… βγήκε από τα ρούχα του – Δείτε φωτό!

Ηγουμενίτσα: Ταξιδιώτες χειροκροτούσαν τα σκυλιά που δάγκωναν τους λιμενικούς!


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε