Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Σπαραγμός για τον Σπύρο Αβράμη που πέθανε αναπάντεχα – Τα συγκλονιστικά μηνύματα φίλων και συγγενών του [pics]

Πάτρα: Σπαραγμός για τον Σπύρο Αβράμη που πέθανε αναπάντεχα – Τα συγκλονιστικά μηνύματα φίλων και συγγενών του [pics]

Δάκρυα και θλίψη για τον Σπύρο Αβράμη που πέθανε στα 29 του χρόνια. Σε κλίμα απόλυτης θλίψης…

κηδεύεται σήμερα ο 29χρονος Σπύρος Αβράμης που έδινε επί τρεις εβδομάδες μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστικής του ΑΠΣ Πάτραι θα κηδευτεί στις 14.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η περιπέτεια της υγείας του νεαρού ξεκίνησε όταν ανέβασε πυρετό ο οποίος  δεν υποχωρούσε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΠ, όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος. Εισήχθη στη ΜΕΘ και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση, μέχρι και χθες το πρωί, οπότε και δυστυχώς απεβίωσε.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, εκφράζει βαθειά θλίψη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του 29χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Πάτρα, Σπύρου Αβράμη.

Σπαραγμός στο facebook για τον Σπύρο Αβράμη

Την αγάπη την έλεγαν Spyros Avramis 

Τα ρούχα σου ειχαν χρώμα απ το μενταγιόν σου
Το μενταγιόν σου ειχε χρώμα απ τα ματια σου
Τα Ματια σου είχαν το χρώμα απ την ψυχη σου
Η ψυχη σου αγκάλιαζε τον ουρανό
Ο ουρανός τραγουδούσε στην καρδια μου
Η καρδια μου χτυπούσε μονο για να σε συναντησω…

Συμπαιχτη μου, ευγενικη μου ψυχη , μα πανω απ ολα ΑΝΘΡΩΠΕ , εκει που πας να μας περιμενεις και μας!

Θα έρθουμε κι εμείς!απλα οσο διαστημα ειμαστε μακριά σου,να θυμασαι πως ποτε μου δε θα σε ξεχάσω Διοτι ενα διάλειμμα κανουμε!
Θα βρεθουμε !

Θελω Απλα να γνωριζεις πως το κενό σου ειναι μεγάλο Αλλα ο Θεός θα σε εχει στην αγκαλιά του! Διοτι πραγματικα εδω στη γη ησουν περαστικός φτερωτε Άγγελε μου!
Απλα οταν θα μας κοιτας απο ψηλά και θα μας βλεπεις λυπημένους φρόντισε το αστερι σου να μας φωτίζει τοσο λαμπερά για να μας κανεις συντροφιά !

Εις το επανιδείν λοιπον….

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω… Μαχητής ήσουν μαχητής έφυγες….κρίμα πολύ κρίμα φιλαράκι Spyros Avramis το χαμόγελο σου κ την δοτικότητα σου δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.. Καλό ταξίδι!

Πηγή: thebest.gr, tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις