Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Της… κοπάνας για τη Black Friday – Ανάμεικτες οι αντιδράσεις για τις προσφορές των καταστημάτων [pics]

Πάτρα: Της… κοπάνας για τη Black Friday – Ανάμεικτες οι αντιδράσεις για τις προσφορές των καταστημάτων [pics]

Μαθητές είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία εκείνοι που έσπευσαν από νωρίς στα καταστήματα. Η εικόνα της αγοράς στην Πάτρα…

Χαλαρή χαρακτηρίζεται η εικόνα από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην αγορά της Πάτρας, καθώς το καταναλωτικό κοινό δεν έσπευσε να δημιουργήσει ουρές έξω από καταστήματα για να επωφεληθεί των προσφορών της “Βlack Friday”.

Τι και εάν πολλές επιχειρήσεις κυρίως πώλησης ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών ειδών και τεχνολογίας, άνοιξαν νωρίτερα από το προγραμματισμένο ωράριο, η εικόνα σε τίποτα δεν θυμίζει ημέρα ευκαιρίας και προσφορών για τους καταναλωτές. Οι εικόνες “φρενίτιδας” μέχρι τις 9 το πρωί της Παρασκευής δεν είχαν καταγραφεί, ωστόσο οι καταναλωτές που έσπευσαν νωρίς να μπουν στα καταστήματα και να αγοράσουν είναι κυρίως νεαρής ηλικίας και μαθητές.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες τα προϊόντα που επιθυμούν οι καταναλωτές δεν καταγράφονται γενναίες προσφορές. Πάντως όσο περνουν οι ώρες, εκτιμάται πως η αγοραστική κίνηση θα αυξηθεί.Στη “Black Friday”, συμμετέχει και ο Εμπορικός Συλλογος Πατρών.

Η Black Friday στην Πάτρα

Πηγή: tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις