Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο για την 15χρονη που κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο για την 15χρονη που κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της

Γονείς, συγγενείς και φίλοι οδήγησαν την 15χρονη στην τελευταία της κατοικία – Τραγική φιγούρα η μητέρα της…

Δεκάδες συμμαθητές της νεαρής μαθήτριας του 13ου Γυμνασίου της Πάτρας, βρέθηκαν απο νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά, ντυμένοι στα μαύρα και με τα μάτια τους γεμάτα δάκρυα. Δεν μπορούσαν ακόμη να πιστέψουν αυτό που συνέβη, κάτι που το αποτυπώνουν στις σελίδες του facebook.

 

Συγκλονισμένες οι στενές φίλες της κοπέλας που σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκαν λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα ένα μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο με το οποίο τις αποχαιρετούσε και τους έγραφε “θα μου λείψετε πολύ”. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί οτι η 15χρονη είχε επιλέξει αυτόν τον τρόπο για να τις αποχαιρετίσει.

 

Ένα αρκουδάκι που τοποθέτησαν στο φέρετρο της φίλης και συμμαθήτριάς τους ήταν ο δικός τους τρόπος να της πουν “αντίο”. Τραγική φιγουρα η μητέρα της κοπέλας που δεν μπορεί να συνέλθει απο το σοκ του εντοπισμού του νεκρου παιδιού της στην αυλή του σπιτιού τους στην Αγυιά.

 

Η αστυνομία ρίχνει το βάρος των ερευνών της στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η ανήλικη αυτόχειρας στους φίλους της λέγοντας πως θα της λείψουν. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε