Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Τραγικό θάνατο βρήκε 75χρονη από φωτιά στο σπίτι της

Πάτρα: Τραγικό θάνατο βρήκε 75χρονη από φωτιά στο σπίτι της

Την τελευταία της πνοή άφησε πριν από λίγες ώρες στην Πέρσαινα μία 75χρονη γυναίκα από αναθυμιάσεις καπνού που εισέπνευσε στην προσπάθειά της να σβήσει την κουζίνα του σπιτιού της, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες!

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η φωτιά ξεκίνησε από τη συσκευή τύπου πετρογκάζ, την ώρα που προσπαθούσε να μαγειρέψει, και επεκτάθηκε αρχικά στον απορροφητήρα και αστραπιαία σε όλη την κουζίνα. Η 75χρονη γυναίκα, που διέμενε με τον σύζυγό της , ρίχθηκε στη «μάχη» με τις φλόγες, προσπαθώντας να τις σβήσει. Την προσπάθειά της δυσκόλεψε το ότι εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη της στην οικία και το ότι η πόρτα της κουζίνας ήταν κλειστή, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από τους γείτονες τις άτυχης γυναίκας που έτρεξαν αμέσως να τη βοηθήσουν. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Για την 75χρονη όμως γυναίκα ήταν αργά, αφού είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από τις αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κοσμά Αλεξίου, η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στην κουζίνα της γεμάτη αιθάλη (καπνό). Το σώμα της δεν έφερε κακώσεις, συνεπώς έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Επίσης δεν είχε εγκαύματα, συνεπώς η πιθανότερη αιτία θανάτου είναι οι αναθυμιάσεις.

Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε