Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα:Επιχείρηση της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής,μετά από προπηλακισμό υποψήφιου βουλευτή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υποψήφιος πέρασε έξω από τα γραφεία του συνδέσμου, την ώρα που μέσα, βρίσκονταν μέλη του συνδέσμου…

Ένταση προκλήθηκε αργά χθες το βράδυ (10-09-2012) έξω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στην Πάτρα, στην οδό Γερμανού, όταν μέλη της οργάνωσης απαγόρευσαν την είσοδο στον υποψήφιο βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλο ο οποίος πρόσφατα διεγράφη από τον σύνδεσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο κ. Νικολακόπουλος έγινε δέκτης φραστικών επιθέσεων και προπηλακισμών με αποτέλεσμα λίγο μετά να αποχωρήσει από το σημείο.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» εμφανίστηκαν άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι και προχώρησαν σε ελέγχους των ατόμων που βρίσκονταν εκεί. Εκτιμάται ότι η παρουσία της αστυνομίας συνδέεται με το επεισόδιο που είχε προηγηθεί.

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι οι έλεγχοι της αστυνομίας υπαγορεύθηκαν από την σκληρή γραμμή που έχει υιοθετήσει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης έναντι της «Χρυσής Αυγής» μετά τα επεισόδια στο Μεσολόγγι και στη Ραφήνα.

Στο μεταξύ, την επίσπευση των ανακρίσεων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ζήτησε με παραγγελία του προς τους αρμόδιους εισαγγελείς Αθηνάς και Μεσολογγίου ο εισαγγελέας του Αρειού Πάγου Ιωάννης Τέντες, προκείμενου το συντομότερο δυνατόν η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή.

Παράλληλα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε ότι δε θα διατίθενται πλέον αστυνομικοί για την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά τις επιθέσεις τους σε αλλοδαπούς σε Ραφήνα και Μεσολόγγι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σπάνε πάγκους μικροπωλητών – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το πανηγύρι, τα “σπάνε” σε λαϊκές αγορές – Νέα επίθεση Χρυσαυγιτών σε μικροπωλητές – Επεισόδια σε Μεσολόγγι και Γαβαλού – Video

Αναστολή στην δίωξη Κασιδιάρη λόγω βουλευτικής ασυλίας

Τέλος οι περιoριστικοί όροι για τον Ηλία Κασιδιάρη

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του Η. Κασιδιάρη

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε