Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα:”Μας κυνηγούσε γυμνός στο δρόμο και εμείς τρέχαμε να σωθούμε”!

Πάτρα:”Μας κυνηγούσε γυμνός στο δρόμο και εμείς τρέχαμε να σωθούμε”!

Δυο νεαρές κοπέλες περιγράφουν τον εφιάλτη που έζησαν μετά από νυχτερινή διασκέδαση…

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Φαβιέρου την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ενώ έβρεχε… καταρρακτωδώς. Την καταγγελία έκανε στην τοπική εφημερίδα «Κόσμος» νεαρή – θύμα του επιδειξία που εκείνη την στιγμή επέστρεφε σπίτι της συνοδευόμενη από φίλη της.

Γράφει στην καταγγελία της: «Την Παρασκευή στις 14/09 είχαμε βγει για ποτό με την φίλη μου και μετά θα κοιμόμασταν σπίτι της. Το σπίτι της βρίσκεται στην Φαβιέρου. Κατά τις 4:30 αποφασίσαμε να γυρίσουμε σπίτι και έτσι ξεκινήσαμε με τα πόδια (παρεμπιπτόντως έριχνε καρέκλες).

Περπατάγαμε στην Κορίνθου, κι ήταν όλα μια χαρά. Φοιτητές τριγύρω και κάποια στιγμή στρίβουμε στην Φαβιέρου. Κοιτάζω πίσω επειδή πάντα θέλω να είμαι υποψιασμένη, κανένας! Τότε γυρίζει η φίλη μου και μου λέει «Ποτέ δε θα κοιτάς πίσω» και γυρίζω τελευταία φορά να δω για επιβεβαίωση. Βλέπω τότε κάποιον ακριβώς πίσω μας να μας ακολουθεί. Ο τύπος ήταν κοντός (ύψος το πολύ 1,65), ηλικίας 25-30 και φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν με κουκούλα (και χωρίς ομπρέλα μες στη βροχή).

Τότε λέω στην φίλη μου να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και δεν προλαβαίνω να τελειώσω την πρότασή μου και αυτός άπλωσε τα χέρια του πάνω μας. Αμέσως τρέξαμε φωνάζοντας «βοήθεια» αλλά παρ’ όλα αυτά είχε προλάβει να κατεβάσει και το παντελόνι του. Κι όλα αυτά ακριβώς έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και με πολλή βροχή! Τα ουρλιαχτά μας ήταν τόσο δυνατά που μάλλον φοβήθηκε και έφυγε, χωρίς ευτυχώς να κάνει τίποτα άλλο».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής, ο άνδρας ήταν Έλληνας, μίλησε σε πολύ καλά ελληνικά και μάλιστα χυδαία! Μάλιστα πριν δύο χρόνια, η φίλη της είχε ανάλογη εμπειρία στο ίδιο σημείο πάλι από νεαρό Έλληνα! Οι δύο κοπέλες δεν κάλεσαν την Αστυνομία γιατί είχαν πάθει σοκ!

«Μπορεί να μην καλέσαμε την αστυνομία γιατί πάθαμε σοκ αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να μείνω άπραγη μπροστά σε ένα τέτοιο γεγονός. Πόσο μάλλον όταν γίνεται έξω από το σπίτι μας. Θα αναρωτιέστε γιατί δεν πήραμε ταξί αλλά σας λέω ότι 4 χρόνια στην Πάτρα παντού πηγαίνουμε με τα πόδια και οι φορές που έχουμε πάρει ταξί είναι μετρημένες στο χέρι» καταλήγει στην καταγγελία που έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Ξεκίνησε με συλλήψεις ο ”Ξένιος Ζευς” – Δείτε τα βίντεο!

Ηγουμενίτσα: Ομαδική απόδραση λαθρομεταναστών από τα κρατητήρια!

Καλαμάτα: Η απαγωγή από τσιγγάνους, ήταν τελικά απιστία με Πακιστανό!

Πρέβεζα: Κυνηγούσαν και έπεσαν πάνω σε πτώμα αγνοούμενου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε