Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα:To έπαιξαν ενοικιαστές και κατακρεούργησαν συνταξιούχο δασκάλα με 15 μαχαιριές!

Πάτρα:To έπαιξαν ενοικιαστές και κατακρεούργησαν συνταξιούχο δασκάλα με 15 μαχαιριές!

Φως στην στυγερή δολοφονία της ηλικιωμένης που συγκλόνισε την Πάτρα κατάφεραν να ρίξουν οι αστυνομικοί – Το ζευγάρι του στυγερού εγκλήματος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα…

Ενας άντρας και μια γυναίκα 30 ετών κρατούνται στην ασφάλεια Πατρών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία που τους συνδέουν με την άγρια δολοφονία της 82χρονης Ρεγγίνας Παπανδρέου στις 7 Ιουνίου, στο σπίτι που διέμενε.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι δύο συλληφθέντες είναι τοξικομανείς και ως κίνητρό τους, εμφανίζεται η ληστεία. Προσποιήθηκαν τους ενοικιαστές, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και γι’αυτό το λόγο, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της εξώπορτας.

Οταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, όρμησαν πάνω της. Ακολούθησε συμπλοκή και ο δράστης έβγαλε μαχαίρι. Η άτυχη συνταξιούχος δασκάλα, κατακρεουργήθηκε και οι δράστες την άφησαν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν όταν ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σπίτι ο γιος της, ήταν συγκλονιστικές…

 

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν για παραβατική συμπεριφορά που αφορά σε ναρκωτικές ουσίες και αναμένεται να τους απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες για ληστεία και φόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt 

Αχαϊα: Απελαύνουν τον Αλβανό, που ανέβασε στο διαδίκτυο τη βεβήλωση της ελληνικής σημαίας!

Ρίο: Χρήση ηρωίνης στα εξωτερικά νοσοκομείου – Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Βοιωτία: Βοσκός βρήκε νεκρό και γυμνό, νεαρό αλλοδαπό!

Ρόδος: Τα αντίποινα των ”νονών” σε επιχειρηματία που τους αγνόησε…

Ηράκλειο: ”Γάζωσαν” τουριστικό λεωφορείο, κοντά σε αστυνομικό τμήμα!

Πάτρα: Βρήκαν τον άνθρωπό τους νεκρό, στο κρεβάτι του!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε