Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αργολίδα: Άρον άρον έφυγε ο υπουργός οικονομίας από τα εγκαίνια της EXPO [vid]

Αργολίδα: Άρον άρον έφυγε ο υπουργός οικονομίας από τα εγκαίνια της EXPO [vid]
ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis

Ο υπουργός αφού “έστησε” το κόσμο για αρκετή ώρα, μίλησε και έφυγε, χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, προκαλώντας αρνητικά σχόλια…

Ως απαράδεκτη και προσβλητική χαρακτηρισαν πολλοί από τους παρευρισκόμενους, στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησο EXPO στην Αργολίδα, την συμπεριφορά του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, το βράδυ της Τετάρτης. Όπως λένε, ο υπουργός σηκώθηκε και έφυγε αμέσως μετά την ομιλία του χωρίς να πεί σε κανέναν τίποτα και χωρίς να αποχαιρετήσει κανέναν.

Μάλιστα, πριν την ομιλία του είχε “στήσει” αρκετή ώρα τον κόσμο αφού καθυστέρησε να πάει, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει και η έναρξη της τελετής του Αγιασμού. Ο υπουργός έφυγε ενώ στο βήμα των ομιλιών βρισκόταν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός ως εκπρόσωπος του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη. Έκανε μόνο  μια σύντομη και βιαστική περιήγηση στα περιπτερά της έκθεσης, έχοντας μαζί του μόνο τον άνθρωπο της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο κ. Παπαδημητρίου σε ερώτηση κατά την διάρκεια της σύντομης περιήγησης του στην έκθεση, απαντησε πως πρέπει να φύγει ενώ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τον αντιπολιτευτικό λόγο του κ. Ανδριανού λέγοντας πως “εδώ δεν ήρθαμε να κάνουμε πολιτική, η ομιλία του κ. Ανδριανού ηταν απαράδεκτη.”

Για την ιστορία, ο κ Παπαδημητρίου δεν έκοψε ούτε την κορδέλα των εγκαινίων όπως είχε σχεδιαστεί από τους διοργανωτές…

Πηγή: argolikeseidhseis

 

Πελοπόννησος Τελευταίες ειδήσεις