Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πενία Τρικαλινών εμπόρων… τέχνας κατεργάζεται

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με δώρο ταξίδια και… κινητά τηλέφωνα, οι έμποροι του ιστορικού εμπορικού κέντρου των Τρικάλων προσπαθούν να προσελκύσουν καταναλωτές.

Όπως διαβάζουμε στο Trikalavoice.gr η κρίση όχι απλά είναι αισθητή στα ταμεία των καταστημάτων ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και… ορατή δια γυμνού οφθαλμού καθώς πολλά καταστήματα παραμένουν ερειπωμένα.

Ο Σύλλογος των Εμπορικών Καταστημάτων του Ιστορικού Κέντρου της πόλης αποφάσισε να αναλάβει ορισμένες πρωτοβουλίες ώστε να αντιστρέψει αυτό το κλίμα.
Έτσι από σήμερα όσοι ψωνίζουν από οποιοδήποτε κατάστημα της περιοχής, που φέρει και την ειδική σήμανση, μπαίνει στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο που είναι ένα ταξίδι για δυο άτομα στην Κωνσταντινούπολη.

Δεύτερο δώρο είναι ένα κινητό τηλέφωνο προσφορά εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, η οποία έχει κατάστημα στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης.

Όπως λέει στο trikalavoice η πρόεδρος του Συλλόγου κα Λέτα Βλάχου “προσπαθούμε με τον τρόπο αυτό να προσελκύσουμε καταναλωτές και να τονώσουμε την κίνηση στα καταστήματά μας. Έχουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και θα πρέπει οι Τρικαλινοί να εμπιστευτούν τα καταστήματά μας, κάνοντας τουλάχιστον μια βόλτα στην περιοχή μας”.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 30/9 και όσο περισσότερα κουπόνια μαζέψει κανείς τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να… κερδίσει τα δώρα.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της Αστυνομίας με 25 συλλήψεις αντιεξουσιαστών!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε