Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πεσμένη και σήμερα η κίνηση στην αγορά της Λαμίας

Εικόνα από το LamiaStar
Εικόνα από το LamiaStar

Μπορεί το κέντρο να ήταν γεμάτο από κόσμο και οι καφετέριες επίσης, η εικόνα όμως δεν ήταν η ίδια στα εμπορικά καταστήματα. Οι πολίτες περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα αφού τα πορτοφόλια τους είναι άδεια.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, μεγαλύτερο “πλήγμα” αναμένεται να δεχτούν για μια ακόμη φορά τα καταστήματα με τα είδη ένδυσης,
ενώ τις ημέρες αυτές θα “σωθούν” μόνο τα μαγαζιά με τα παιδικά παπούτσια, τις πασχαλινές λαμπάδες και τα παιχνίδια, από τους νονούς που ψωνίζουν δώρα για τα βαφτιστήρια τους.

Απογοητευμένοι είναι και οι κρεοπώλες οι οποίοι κράτησαν την τιμή του Πασχαλινού οβελία στα ίδια ή και σε πιο χαμηλά επίπεδα σε σχέση με πέρισυ.
Οι καταναλωτές μπορούν να βρούν αρνί από 6.50 εως και 9 ευρώ το κιλό ωστόσο η παραγγελίες δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η μειωμένη κίνηση στα κρεωπολεία αποτυπώνεται και στο Δημοτικό Σφαγείο σύμφωνα με τον πρόεδρο των κρεωπολών Γιώργο Μόσχο. Ο αριθμός των αμοεριφίων που σφαγιάζονται είναι κατά πολύ μικρότερος σε σχέση με άλλα χρόνια…

Διαβάστε ακόμα:
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν ψωνίσετε για την Κυριακή του Πάσχα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε