Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πιερία: Κατάληψη των διοδίων Λεπτοκαρυάς

Οι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Θα παραμείνουμε εδώ τουλάχιστον για 10 μέρες” λένε στο NewsIt.gr…

κάτοικοι της περιοχής. Λίγο πριν τις 20.00, περίπου 1.000 άτομα και φορείς της Πιερίας κατέλαβαν τα διόδια και σήκωσαν τις μπάρες. Διαμαρτύρονται για τα 2,30€ που πληρώνουν, παρά το γεγονός ότι τα Τέμπη παραμένουν κλειστά. 
“Να μην λειτουργήσουν τα διόδια έως ότου ανοίξουν τα Τέμπη” ζητούν οι συντονιστές της κατάληψης… “Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε κιόλας για αυτήν την ταλαιπωρία. Πολλοί είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν δύο φορές, αφού υπάρχουν διόδια και στον Αιγίνιο”

Η σταγόνα πάντως που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των κατοίκων ήταν η απόφαση της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα των διοδίων, να καταργήσει τις κάρτες ελευθέρας των κατοίκων της περιοχής… “Ήταν σα να ήθελαν να μας βγάλουν στους δρόμους. Τόσα χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής δεν πλήρωναν τίποτα και από χθες, εντελώς ξαφνικά έκοψαν τις κάρτες ελευθέρας” είπε στο NewsIt.gr ο δήμαρχος ανατολικού Ολύμπου, Αστέριος Χονδρόπουλος.

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αποφασισμένοι να βγάλουν βάρδιες και να κρατήσουν ανοιχτά τα διόδια για τις επόμενες 10 μέρες…   

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε