Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πιερία: Τραγωδία με ανάπηρο άντρα, που κάηκε ζωντανός -Δείτε φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από pierikosborras.blogspot.com

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 79χρονο – Κινδύνευσε να καεί ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο…

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σ’ έναν άνδρα 79 ετών, με κινητικά προβλήματα, που έχασε τη ζωή του, όταν το σπίτι που διέμενε τυλίχθηκε στις φλόγες, στον Κολινδρό Πιερίας.

Από άγνωστη αιτία, στο σπίτι του άτυχου 79χρονου ξέσπασε φωτιά, χωρίς ο ίδιος να μπορέσει να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, μέσα στις φλόγες.
ΦΩΤΟ από pierikosborras.blogspot.com
ΦΩΤΟ από pierikosborras.blogspot.com

Όπως γράφει ο ”Πιερικός Βορράς”, ήταν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (04-12-2011) όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, η οποία γρήγορα έλαβε μεγάλες διαστάσεις, λόγω της παλαιότητας της οικίας. Οι κάτοικοι μόλις είδαν τις φλόγες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, χωρίς όμως να μπορέσουν οι ίδιοι να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα, διότι η πύρινη λαίλαπα είχε τυλίξει όλο το σπίτι.

Στο σημείο αμέσως έφτασε κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κολινδρού με δύο οχήματα, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν άλλα δύο Πυροσβεστικά Οχήματα από την Κατερίνη, καθώς υπήρχε ορατός ο κίνδυνος η πυρκαγιά να κάψει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, λόγω της παλαιότητας των σπιτιών.

Για πάνω από τρεις ώρες οι πυροσβέστες έδιναν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του άτυχου 79χρονου, ενώ προκάλεσε υλικές ζημιές σε άλλα τρία σπίτια. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε