Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Πνίγεται” στα σκουπίδια η Πάτρα – Φωτό

φωτό από thebest.gr
φωτό από thebest.gr

Αποχή από τα καθήκοντά τους πραγματοποιούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ – ΟΤΑ, πανελλαδικά.

H κινητοποίηση έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μέχρι στιγμής 2.100 τόνων απορριμμάτων, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αχιλλέα Γεωργακόπουλου, αν προστεθούν και οι αυριανοί 300 τόνοι, τα σκουπίδια θα φτάσουν στους 2.400 τόνους κατά προσέγγιση.

Η εικόνα της πόλης όπως φαίνεται στις φωτογρφίες του thebest είναι άθλια και πολλές γωνιές της έχουν “πνιγεί” στα σκουπίδια, ιδιαίτερα κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία, όπως στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Αγίου Νικολάου.

Οι σακούλες των απορριμμάτων έχουν αποκλείσει σχεδόν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που διέρχονται από εκεί να ανάβουν φλας για να…περάσουν τα σκουπίδια και να μπουν στην άλλη πλευρά του δρόμου.

φωτό από thebest.gr

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση που ανέφερε χθες αναγνώστης του thebest.gr, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο παρκόμετρο λόγω των σκουπιδιών.

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση και με τα καλαθάκια, όπου όχι μόνο είναι υπέρ κορεσμένα, αλλά γύρω τους έχουν διασκορπιστεί απορρίμματα κι έχουν δημιουργηθεί μικροί…”σκουπιδότοποι”.

φωτό από thebest.gr

Διαβάστε επίσης: Υγειονομική βόμβα η σκουπιδούπολη του ΑΠΘ – ΦΩΤΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε