Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πνίγηκε Ρώσος τουρίστας στην Κρήτη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν έχουν τέλος οι πνιγμοί στις παραλίες του νησιού καθώς άλλος ένας τουρίστας πνίγηκε ενώ κολυμπούσε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών λουόμενων στους πέντε μέσα στα τελευταία 24ωρα.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr πρόκειται για έναν 46χρονο Ρώσο τουρίστα, ο οποίος στις 6 το απόγευμα ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στο Καβρό στη Γεωργούπολη.

Ο άτυχος τουρίστας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ωστόσο ήταν ήδη αργά για να επανέλθει στη ζωή.

Το χρονικό των τελευταίων τραγικών περιστατικών στη Κρήτη:

Ρέθυμνο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, την Παρασκευή, από τη θαλάσσια περιοχή Μπαλί 67χρονος αλλοδαπός. Ο 67χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ηράκλειο

Νεκρή ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή «ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΛΙΩΝ» Χερσονήσου Ηρακλείου, 56χρονη αλλοδαπή. Η 56χρονη διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑ.Γ.Ν. Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Χανιά

Επίσης, νεκρό ανέσυρε ένα 68χρονο Ρώσο τουρίστα σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή στο Σταλό ο υπεύθυνος ναυαγοσώστης του Δήμου Χανίων, όταν μετά από τη λήξη της βάρδιας ειδοποιήθηκε από το Λιμενικό, για ένα πτώμα το οποίο έπλεε στο σημείο. Μετά από τη μεταφορά στην ακτή, το άψυχο σώμα του Ρώσου τουρίστα παρέλαβε η Λιμένική Αρχή και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη νεκροψία-νεκροτομή.

Τέλος το απόγευμα του Σαββάτου ένας Χανιώτης έχασε τη ζωή του στη θάλασσα.

Ο 45χρονος άνδρας, ανασύρθηκε νεκρός τις πρώτες απογευματινές ώρες, στην περιοχή της Απτέρας Νέας Κυδωνίας.

Οι αρχές συνιστούν αυστηρά σε όλους τους λουόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς αυτή την περίοδο, ο άστατος καιρός ανεβάζει το δείκτη επικινδυνότητας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε