Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Πρέβεζα: Αγκάλιασαν άνεργο πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά του!

Μια αγκαλιά έγινε η τοπική κοινωνία του Καναλίου Πρέβεζας προκειμένου να βρει στέγη και φαγητό για έναν πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά του τα οποία βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς σπίτι και χωρίς κανένα εισόδημα όταν ο άνδρας έμεινε χωρίς δουλειά.

Η τοπική κοινωνία, ο Δήμος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου και φορείς της περιοχής, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η τριμελής οικογένεια κινητοποιήθηκε, εξασφαλίζοντας καθημερινά φαγητό, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και προσωρινή στέγη στο ξενοδοχείο του κ.Πολύκαρπου Χαλκίδη.

Ο αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Βαγγέλης Ροπόκης τόνισε ότι η ανταπόκριση όλου του κόσμου (και ιδιαίτερα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίου) ήταν άμεση και συγκινητική, δηλώνοντας πολύ ευχαριστημένος για το ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί από την κοινωνία μας.

Τη δική της υποστήριξη στους ανθρώπους αυτούς προσφέρει και η υπηρεσία της Πρόνοιας, ενώ εκείνο που προέχει αυτή την στιγμή είναι να βρεθεί μόνιμη στέγη για την οικογένεια, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή και να μπορέσει και πάλι να σταθεί στα πόδια της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε