Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρέβεζα: Δωρεάν οικόπεδα σε άστεγες οικογένειες

Πρέβεζα: Δωρεάν οικόπεδα σε άστεγες οικογένειες

76 οικόπεδα θα διανεμηθούν σε άστεγες οικογένειες του Ωρωπού και θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση πρώτης κατοικίας.

H διανομή των 76 οικοπέδων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ωρωπού θα γίνει την Παρασκευή, 5 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, από τον Δήμο της Πρέβεζας και τη Δημοτική Ενότητα Λούρου.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας, Χρήστος Μπαΐλης, ανακοινώνοντας την απόφαση αυτή του Δήμου του, επεσήμανε ότι η παραχώρηση των οικοπέδων αυτών θα βοηθήσει οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, που δεν διαθέτουν πρώτη κατοικία ή οικόπεδο να καλύψουν βασικές στεγαστικές τους ανάγκες.

“Ελπίζουμε”, επεσήμανε, “τα οικόπεδα αυτά να δώσουν τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να παραμείνουν στον Ωρωπό και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια”.

Με τη διανομή των 76 οικοπέδων, θα καλυφθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιούχων, ενώ προκειμένου να υπάρξει ικανοποίηση όλων των αιτημάτων ο Δήμος θα προχωρήσει αργότερα και σε δεύτερη φάση την ίδια διαδικασία.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ενώπιον όλων των δικαιούχων στην αίθουσα Θεάτρου της Τοπικής Κοινότητας Ωρωπού, ενώ την ευθύνη της διεκπεραίωσης έχει η Επιτροπή που ορίστηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε