Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρέβεζα: Εξαφάνιση παιδιού με πατίνι – Λαχτάρα για τους γονείς σε καφετέρια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι συζητήσεις σταμάτησαν και τα χαμόγελα ”πάγωσαν” από την εξαφάνιση του μικρού παιδιού στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα

Πετάχτηκαν από τα τραπέζια όλοι όσοι απολάμβαναν τον καφέ τους το μεσημέρι της Κυριακής (17-03-2013) στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα όταν ένα μικρό παιδί χάθηκε από τα μάτια των γονιών του.

Όλα έγιναν στις 14:00 το μεσημέρι όταν τα γέλια και τις χαρές, διαδέχθηκε το έντονα φορτισμένο κλίμα αφού οι γονείς ενός μικρού παιδιού ανήσυχοι το αναζητούσαν. Μάταια όμως, όσο και αν έψαχναν δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον μικρό, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που βρίσκονταν σε υπηρεσία έξω από τα Δικαστήρια.

Η αναζήτηση ξεκίνησε, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τον μικρό άφοβο πιτσιρικά στην παραλία, αρκετά μέτρα μακριά από τους γονείς του, να κάνει την βόλτα του με το πατίνι…

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, οι καρδιές επανήλθαν στην θέση τους και οι γονείς ανακουφίστηκαν αφού ο μικρός ήταν μια χαρά. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και η παραλία επανήλθε στους αρχικούς της ρυθμούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μυτιλήνη: Ανείπωτη τραγωδία με μετανάστες – Έξι νεκροί σε παραλίες!

Κρήτη: Νύφη… ετών 95 – Η γριούλα που ξεσήκωσε το Γερακάρι αποκαλύπτεται…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε