Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Προπηλάκισαν την Κατερίνα Περλεπέ στο κέντρο της Χαλκίδας

Προπηλάκισαν την Κατερίνα Περλεπέ στο κέντρο της Χαλκίδας

Καθημερινά έχουν γίνει πλέον τα φαινόμενα επιθέσεων και προπηλακισμών κατά μελών της Κυβέρνησης και βουλευτών.

Μετά την τοιχοκόληση απειλητικών φειγ-βολάν έξω από τα γραφεία των δύο κυβερνητικών βουλευτών της Εύβοιας, Κεδίκογλου και Περλεπέ, ήρθε και το πρώτο κρούσμα δημόσιου προπηλακισμού βουλευτή.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ έτρωγε με παρέα στο Κρηπίδωμα χθες στις 11:30 το βράδυ και αναχώρησε μαζί με το σύζυγό της, γιατρό Γιάννη Σηφουνάκη, με κατεύθυνση το parking της οδού Τσιριγώτη.

Ωστόσο, στο ύψος της πλατείας του Αγίου Νικολάου ομάδα Αγανακτισμένων, σύμφωνα με το egnomi.gr, την πλησίασε απειλητικά φωνάζοντας “προδότες, προδότες”.

Την ίδια στιγμή κάποιος νεαρός από την ομάδα φώναξε δυνατά γιατί η βουλευτής δεν συμμετέχει στους Αγανακτισμένους: “Γιατί τρώτε γαύρους και τσιπούρες κυρία Περλεπέ και δεν έρχεστε στις συνελεύσεις μας;”

Στη συνέχεια, ακολούθησαν ύβρεις, ενώ κάποιος πέταξε προς την πλευρά του ζευγαριού ένα κουτάκι μπύρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανένα.

Η ομάδα ακολούθησε την βουλευτή και το σύζυγό της μέχρι τη συμβολή των οδών Τσιριγώτη και Αβάντων, όπου και έληξε το επεισόδιο.

Διαβάστε επίσης: Διαδηλωτές εναντίον Σούλας Μερεντίτη – Εισέβαλαν σε τηλεοπτικό στούντιο και διέκοψαν τη συνένετυξή της

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε