Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Προσαγωγές και στις Σέρρες – Παρών στην παρέλαση μόνο ένας από τους επτά βουλευτές του νομού

Προσαγωγές και στις Σέρρες – Παρών στην παρέλαση μόνο ένας από τους επτά βουλευτές του νομού

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διεξήχθη η παρέλαση και στις Σέρρες για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Οι αρχές είχαν αποφασίσει προς αποφυγή των επεισοδιων να μεταφέρουν την εξέδρα τοποθετώντας τη για πρώτη φορά από την πλατεία Κρονίου, στο περιφρουρούμενο από αστυνομικούς, προαύλιο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Στην απομονωμένη εξέδρα των επισήμων βρέθηκε μόνο ένας εκ των επτά βουλευτών του νομού Σερρών, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Τζελέπης, ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, εκπρόσωποι της δημοτικής και περιφερειακής αρχής του τόπου και απόγονοι των Μακεδονομάχων, ενώ για πρώτη φορά δεν υπήρχε κυβερνητική εκπροσώπηση.

Νωρίτερα, είχαν γίνει οχτώ προσαγωγές ατόμων, ενώ κατά τη διάρκεια της παρέλασης, που περιφρουρούνταν από 200 αστυνομικούς, προσήχθησαν άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ του νομού Σερρών Αβραάμ Βούλτσιος και ο πρώην πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Σερρών Κ. Καρτιτζόγλου.

Πολλοί μαθητές και Πολιτιστικοί Σύλλογοι δεν έστρεψαν το κεφάλι προς τους επισήμους, ενώ την ίδια ώρα στον δήμο Σιδηροκάστρου δεν στήθηκε καν εξέδρα επισήμων.

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα έγιναν στην στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα

Πάτρα: Χημικά και άγριο ξύλο στην παρέλαση!


Χανιά: Παρέλαση… χημικών – Μια γυναίκα στο νοσοκομείο!

Επεισόδια και χημικά στο Ηράκλειο- Διακόπηκε πριν ξεκινήσει η παρέλαση

Λάρισα: Παρέλαση με μούτζες και μάχες σώμα με σώμα!


”Επετειακό”… ξύλο στην παρέλαση της Ξάνθης – Video


Χίος: Διαδηλωτές ”μπλόκαραν” την παρέλαση – Άφαντοι οι επίσημοι!


Διαβάστε ακόμη όλα όσα έγιναν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε