Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρωτοχρονιά: “Τρελάθηκαν” οι μπάρες του τρένου – Αγοράκι το πρώτο παιδί στην Ξάνθη

ΦΩΤΟ από xanthinea.gr
ΦΩΤΟ από xanthinea.gr

Ένα υγιέστατο αγοράκι ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στην Ξάνθη την Πρωτοχρονιά του 2016. Το βρέφος ήρθε στον κόσμο λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα στην Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης. Το αγοράκι γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και χαίρει άκρας υγείας όπως και η μητέρα του που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η νέα χρονιά ωστόσο φαίνεται πως ξεκίνησε με αρρυθμίες στην Ξάνθη, καθώς προκλήθηκε αναστάτωση στις γραμμές του ΟΣΕ, στην νοτιοανατολική είσοδο της πόλης (από την Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Μαγικού) καθώς οι μπάρες κατέβηκαν χωρίς ωστόσο να διέρχεται τρένο.

Οδηγοί που αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου βγήκαν στον δρόμο ήρθαν αντιμέτωποι με τις κατεβασμένες μπάρες και τους φωτεινούς σηματοδότες να αναβοσβήνουν με αποτέλεσμα να περιμένουν στην ουρά την πιθανή διέλευση τρένου. Όσο η ώρα περνούσε ωστόσο διαπίστωναν πως δεν ερχόταν τρένο, αλλά πως πιθανόν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τις μπάρες και τους σηματοδότες. Οι περισσότεροι επέλεγαν να διασχίσουν κανονικά την διάβαση αν και με κατεβασμένες τις μπάρες, ενώ δεν έλλειπαν και αυτοί που περίμεναν υπό τον φόβο πιθανής διέλευσης αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ.

Κατά τα άλλα η βραδιά κύλησε ομαλά χωρίς να παρατηρηθεί κάτι ανησυχητικό, ενώ τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν δέχθηκαν κλήσεις για κάτι το σημαντικό τις πρώτες ώρες του νέου χρόνου.

Πηγή: xanthinea

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε