Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ψωμιάδης: Έπρεπε να έχουν συλληφθεί Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για να γεννηθεί το καινούριο πρέπει να πεθάνει το παλιό, είπε σε συνέντευξη του το μεσημέρι, στον ραδιοφωνικό σταθμό city international…

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι “ο κύριος Παπανδρέου και ο κύριος Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν ήδη συλληφθεί, διότι εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και τον συκοφάντησαν στο Εξωτερικό. Μιλούσαν για πράσινη ανάπτυξη και πράσινες μπούρδες και τελικά έφεραν το ΔΝΤ και το Μνημόνιο»!

Όπως διαβάζουμε στο aegeantimes.gr ο κύριος Ψωμιάδης έκλεισε τη δήλωσή του, φωνάζοντας “ΟΥΣΤ” σε Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου λέγοντας ότι αφού πάρουν τα λεφτουδάκια τους οι ευρωπαίοι σε λίγα χρόνια θα μας διώξουν από την Ευρώπη.

Συμπλήρωσε ότι “στέλνω μήνυμα σε κάποιους στην Αθήνα που ανησυχούν, ότι δεν πρόκειται για ίδρυση νέου κόμματος αλλά ενός φορέα που θα φέρει νέες ιδέες. Αυτό χρειάζεται άλλωστε η Ελλάδα σήμερα”..

Για το ζήτημα των τραπεζών και το κούρεμα των ιδιωτικών δανείων, είπε ότι ναι μεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά το ζήτημα είπε, δεν είναι τι κάνουν οι τράπεζες αλλά τι κάνουμε εμείς:
“Ο κάθε υπουργός νομίζει ότι είναι ο Σουλτάνος και ιδιοκτήτης της χώρας! Είναι δυνατόν να μην τηρούνται τα προεκλογικά προγράμματα”;

Διαβάστε ακόμα:
Έρχεται η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε