Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πύργος: Το ερωτικό… ”spam” που εξέθεσε γνωστό επιχειρηματία!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Το ενοχλητικό ταχυδρομείο, ιδιαίτερα γνωστό ως spam, αν συνδυαστεί με έναν ιό, μπορεί να κάνει πολύ μεγάλες ζημιές…

Τα ασυμμάζευτα προσπαθούσε να μαζέψει ελεύθερος επαγγελματίας στον Πύργο, που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (03-10-2011) ο λογαριασμός του σε γνωστή σελίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έστελνε ό,τι ήθελε… όπου ήθελε!

«Σε θέλω πολύ…πάτησε εδώ για να δεις πόσο» έλεγε το μήνυμα στα αγγλικά που έφτασε σε περισσότερους από 100 παραλήπτες μέσα από την λίστα των διευθύνσεων που είχε στο λογαριασμό του ο επαγγελματίας. Δίπλα ένας σύνδεσμος παρέπεμπε σε αγνώστου προελεύσεως πορνοσελίδα, που μάλλον έκρυβε και έναν ιό.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη για τον επαγγελματία, ακόμα μεγαλύτερη για τους παραλήπτες. Το θέμα είναι πως δεν το κατάλαβε ο ίδιος άμεσα, για να μπορέσει να επανορθώσει πριν φουντώσει το κακό, αλλά όταν άρχισαν να τον καλούν στο τηλέφωνο.

Δεν ήταν φίλοι, που μπορούσαν να καταλάβουν τα τερτίπια του διαδικτύου, αλλά συνεργάτες ή άλλα πρόσωπα που άρχισαν μέσα στη νύχτα να καλούν τηλεφωνικά τον επαγγελματία. «Τι είναι αυτά που μου στείλατε εδώ κύριε μου…» είπε στον παθόντα ένας καθηγητής πανεπιστημίου που είδε στο e-mail του να έχει φτάσει το ερωτικό μήνυμα και δη από άντρα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, δεν ήταν ο μόνος που παραπονέθηκε, κάνοντας τον επαγγελματία να νοιώθει άσχημα χωρίς να φταίει σε καμία περίπτωση.

Μετά από αυτό ένα antivirus ανάλαβε να «καθαρίσει» τις βρωμιές και ο «παθών» προσέχει καθημερινά τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, ενώ απέστειλε σε όλη τη λίστα των παραληπτών του e-mail επανορθωτικό μήνυμα, ώστε να μπορέσει να περισώσει ότι μπορεί…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε